Om os

Søren Dalsgaard:

Jeg er 25 år, blev Bachelor i Teologi i 2005 fra en teologiuddannelse, som fokuserede på kommunikation og kristendom i relation til forskellige kulturer. Fra 2005 il 2007 studerede jeg på kandidatuddannelsen på Afrikastudier på København Universitet. I August 2007 flyttede vi til Nairobi, Kenya, hvor vi nu bor og nyder livet. Jeg er studerende på Nairobi Evangelical Graduate School of Theology (NEGST), hvor jeg er i gang med en 3-årig masteruddannelse i Teologi. Jeg nyder at læse teologi sammen med folk fra alverdens kulturer. Det er i sandhed et billede på den universelle kirke, hvor utallige folkeslag giver Gud æren på hver deres sprog og med hver deres kulturelle udtryksform. Jeg har ikke helt styr på det, men jeg vil gætte på at vi er studerende fra ca 25 forskellige lande og 4 kontinenter.

Til hverdag kan jeg godt li’ at høre og spille go’ musik, være sammen med vennerne eller læse en go’ bog.

Jeg er et kristent, rationelt og filosofisk tænkende væsen, så I må nok finde jer i en del blogindlæg indenfor teologiske og filosofiske emner fra min side. Om I finder mine tanker interessante afhænger jo nok af øjnene der ser.

Charlotte Dalsgaard:

Jeg er 26 år og er uddannet pædagog fra Ballerup Seminariet. Fra februar 2006 til august 2007 har jeg arbejdet som støttepædagog for en håndfuld dejlige unger på Fritidshjemmet Nord på Østerbro.

Jeg mødte Søren på Nordsjællands Efterskole i 1998 og det kom der meget godt ud af.  I juni fejrede vi vores 6 års bryllupsdag.

Billede af os hjemme i Danmark.

Billede af os i Amboseli National Park, Kenya

Billede af os i Amboseli National Park, Kenya

Reklamer

1 kommentar

  • 1. Dorthe Dalsgaard  |  august 14, 2007 kl. 7:38 pm

    Det bliver spændende at se nogle billeder af løver, slanger og andet kryb.

    kh.
    Dorthe

Trackback this post


%d bloggers like this: